Meddelelsespanel

Du kan læse dine Search Console-meddelelser for den aktuelle ejendom i meddelelsespanelet. Alle meddelelser på ejendomsniveau, der sendes via mail, er tilgængelige i meddelelsespanelet.

Læs dine meddelelser

Åbn meddelelsespanelet ved at klikke på klokkeikonet øverst i Search Console. Hurtiglink

Hvis der vises et tal over meddelelsesikonet, angiver dette antallet af ulæste meddelelser. Tallet vises kun, når du modtager en ny meddelelse, og forsvinder, når du har åbnet panelet.

Klik på en meddelelse i panelet for at se den.

Search Console sender to typer meddelelser:

• Ejendomsmeddelelser sendes til alle relevante brugere af en ejendom (f.eks. advarsler om et nyt problem med indeksering). Meddelelsespanelet indeholder alle ejendomsmeddelelser, der er sendt inden for det seneste år, også selvom du ikke har haft adgang til ejendommen i Search Console i løbet af dette tidsrum.
  • Brugermeddelelser sendes kun til en bestemt bruger (f.eks. hvis dit tilladelsesniveau ændres).

Meddelelseshistorik og -synlighed

Meddelelser gemmes kun i en ejendoms meddelelseshistorik, når ejendommen har en bekræftet ejer. Meddelelseshistorikken indeholder alle meddelelser, der er sendt til ejendommen i denne periode, også selvom du endnu ikke havde nogen tilladelser for denne ejendom. Der er en grænse på 2.000 meddelelser i panelet.

Du kan kun se en meddelelse, hvis du har det korrekte tilladelsesniveau for den pågældende meddelelse.

Markér som læst/ulæst

Når du læser en meddelelse på meddelelsessiden, markeres den som læst. Du kan ændre status mellem læst/ulæst for én eller flere meddelelser på følgende måde:

Én enkelt meddelelse

Markér en åben meddelelse som ulæst ved hjælp af mailikonet øverst i meddelelsen eller ved at bruge afkrydsningsfeltet for massehandling i listevisningen for meddelelser.

Markering af flere meddelelser som læst eller ulæst

Vælg én eller flere meddelelser i listevisningen for meddelelser, og vælg derefter den status (læst eller ulæst), som skal tildeles de markerede meddelelser.

Filtrér meddelelser

Filtrér meddelelser efter type ved hjælp af valgmulighederne i rullemenuen oven over listen. Vælg den meddelelsestype, du vil filtrere efter, eller vælg "Alle typer" for at se alle dine meddelelser.

Angiv meddelelsespræferencer

Du kan angive dine meddelelsespræferencer på siden for mailpræferencer.