Rapportér spam, betalte links eller malware

Her kan du se, hvordan du hjælper, hvis du finder oplysninger i Googles søgeresultater, som du mener skyldes spam, betalte links eller malware.

Spam

Hvis websitet indeholder spam, kan du give os besked. Google foretrækker at udvikle skalerbare og automatiserede løsninger på problemer, og vi bruger rapporten til at forbedre vores spamregistreringssystemer yderligere.

Indsend en spamrapport (kræver en Google-konto)

Betalte links

Køb eller salg af links, der overfører PageRank, kan udvande kvaliteten af søgeresultaterne. Deltagelse i linkordninger er en overtrædelse af Googles retningslinjer for webmastere, og det kan påvirke websitets placering i søgeresultaterne negativt.

Hvis du tror, at et website beskæftiger sig med køb eller salg af links, der overfører PageRank, kan du give os besked.

Malware

Hvis du tror, at websitet er inficeret med malware eller skadelig software, kan du rapportere det til os, så vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger.

Er dit website inficeret med malware? Her er Googles anbefalinger til løsning af problemet.