Rapportér spam, betalte links eller malware

Sådan kan du hjælpe, hvis du finder oplysninger i Googles søgeresultater, som du mener skyldes spam, betalte links eller malware.

Spam

Hvis websitet indeholder spam, så giv os besked. Google tager spam meget alvorligt og undersøger rapporterede sager. Disse rapporter bliver sendt direkte til vores webspam-team og bruges til at udtænke skalerbare løsninger til at bekæmpe spam.

Indsend en spamrapport (kræver en Google-konto)

Betalte links

Køb eller salg af links, der forbigår PageRank, kan udvande kvaliteten af søgeresultaterne. Deltagelse i linkordninger er en overtrædelse af Googles retningslinjer for webmastere, og det kan påvirke et websitets placering i søgeresultaterne negativt.

Hvis du tror, at et website beskæftiger sig med køb eller salg af links, der forbigår PageRank, kan du give os besked.

Malware

Hvis du mener, at websitet er inficeret med malware eller ondsindet software, skal du rapportere det til os, så vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger.

Er dit website blevet inficeret med malware? Her er Googles anbefalinger til løsning af problemet.