Hvorfor har jeg modtaget en mail fra Search Console?

Search Console sender meddelelser til ejere af websites, når der sker noget vigtigt på deres website. Hvis du modtager en meddelelse om dit website fra Search Console, betyder det, at du enten har tilmeldt dig Search Console som ejeren af websitet, at en anden ejer af websitet har tilføjet dig som ejer af websitet i Search Console, eller at din hostingtjeneste for websitet automatisk har registreret dig som ejer af websitet i Search Console.

Selvom vi mener, at disse meddelelser er nyttige, kan du deaktivere enten bestemte meddelelser eller alle meddelelser, hvis du synes, at de er distraherende eller ikke er brugbare.

Sådan deaktiverer du meddelelser:

1. Åbn siden Mailpræferencer for din ejendom (Brugerindstillinger Ikon for Brugerindstillinger> Mailpræferencer). Sørg for, at du er logget ind i Search Console med den konto, mailen blev sendt til.
  2. Hvis du vil deaktivere bestemte meddelelser, skal du vælge Ignorer ud for den meddelelse, du vil deaktivere. Hvis du vil deaktivere alle meddelelser, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktivér underretninger via mail.