Mobiililaskutuksen veloitusten selkeä ilmoittaminen

Jos sivustosi veloittaa mobiilikäytöstä, kerro tästä käyttäjille selkeästi ennen veloittamista.

Jos Google on havainnut, että sivustolla ei kerrota käyttäjille riittävästi mobiilimaksuista, Chrome saattaa näyttää varoituksen ennen veloituksiin johtavan sivun lataamista.

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla varmistat, että käyttäjät saavat riittävästi tietoja mahdollisista mobiilimaksuista:

• Näytä laskutustiedot. Kerro käyttäjille ennen veloituksia, mistä heitä veloitetaan.
  • Laskutustietojen on näyttävä käyttäjille selkeästi. Älä piilota tärkeitä laskutustietoja tai tee niistä vaikeaselkoisia. Varmista, että ne näkyvät kaiken tyyppisillä laitteilla.
  • Varmista, että maksurakenne on selkeä ja ymmärrettävä. Ilmoita maksujen määrät ja laskutusvälit (esimerkiksi päivittäin, viikoittain tai kuukausittain).

Jos sivustosi tai sivusi käynnistävät Chromen varoituksia, katso lisätietoja ja esimerkkisivuja Search Consolen tietoturvaongelmaraportista. Kun olet korjannut sivustolla olevan ongelman, siirry raporttiin ja pyydä korjausten tarkistusta. Onnistuneen tarkistuksen pitäisi keskeyttää varoitukset.