Inställningssida för egendomen i Search Console

På sidan Egendomsinställningar i Search Console kan du se inställningarna för den aktuella egendomen. Klicka på ett objekt på inställningssidan för att visa eller hantera den inställningen.

Egendomsinställningarna påverkar bara den aktuella egendomen.

Om du vill öppna inställningssidan för din egendom i Search Console klickar du antingen på inställningsikonen Inställningar i navigeringsfältet eller så klickar du här.

Inställningar på användarnivå finns dokumenterade här.

Vilka inställningar som visas beror på egendomen och egendomens behörigheter. Vissa egendomar är inte kvalificerade för vissa inställningar och vissa inställningar är enbart synliga för användare med ägarbehörighet eller fullständig användarbehörighet.
Inställning eller värde Beskrivning
Verifiering av äganderätt Hantera verifieringsmetoden som används för egendomen.
Kopplingar Se och hantera kopplingar mellan din egendom och ett annat Google-konto.
Användare och behörigheter Se och hantera användarlistan för den aktuella egendomen. (Endast egendomens ägare har hanteringsrättigheter.)
Ta bort en egendom

Ta bort en egendom från listan med möjlighet att lägga till den igen senare (i de flesta fall).

Adressändring Använd det här verktyget när du flyttar din webbplats till en ny domän (till exempel när du flyttar från example.com till example2.com).
Klassificering av presspublikation Hantera webbplatsens status som presspublikation.
Datumet egendomen lades till Visar den senaste gången du lade till egendomen i din egendomslista.
Ta bort egendom Klicka på knappen Ta bort egendom om du vill ta bort en egendom från egendomslistan.
Genomsökningsstatistik Se hur ofta Google har sökt igenom din webbplats under de senaste 90 dagarna.