Index

Een pagina wordt geïndexeerd door Google als de pagina is bezocht door de Google-crawler (Googlebot), is geanalyseerd op content en betekenis en is opgeslagen in de Google-index. Geïndexeerde pagina's kunnen worden getoond in Google-zoekresultaten (als ze voldoen aan de Google Zoeken Essentials). Hoewel de meeste pagina's worden gecrawld voordat ze worden geïndexeerd, kan Google pagina's ook indexeren zonder toegang tot de content (bijvoorbeeld als een pagina wordt geblokkeerd door een robots.txt-richtlijn). Meer informatie