Hakemisto

Kun Google on lisännyt sivun hakemistoon, Googlebot-indeksointirobotti on käynyt sivulla, analysoinut sen sisällön ja merkityksen sekä lisännyt sen Google-hakemistoon. Hakemistoon lisätyt sivut voivat näkyä Googlen hakutuloksissa (jos ne ovat Google Haun perusteiden mukaisia). Useimmat sivut indeksoidaan ennen hakemistoon lisäämistä, mutta Google voi myös lisätä sivuja hakemistoon näkemättä niiden sisältöä esimerkiksi silloin, kun robots.txt-sääntö estää pääsyn sisältöön. Lue lisää.