Gecrawld

Crawlen is het proces waarbij wordt gezocht naar nieuwe of geüpdatete pagina's die aan Google kunnen worden toegevoegd (Google heeft mijn website gecrawld). De pagina wordt gecrawld (opgevraagd) door een van de crawlengines van Google. Hoewel de termen crawlen en indexeren vaak door elkaar worden gebruikt, zijn het verschillende (maar wel nauw verwante) acties.  Meer informatie.