Ei sivutietoja hakutuloksissa

Jos Googlen hakutuloksen kohdalla lukee, ettei sivun tietoja ole saatavilla:

Hakutulos, josta puuttuu katkelma: Sivun tietoja ei ole saatavilla

Tämä tarkoittaa, että verkkosivusto esti Googlea luomasta sivun kuvausta mutta ei piilottanut sivua Googlelta.

Jos olet tämän sivun omistaja, voit parantaa tulosta joko antamalla Googlen lukea sivun, jotta se voi luoda osuvan kuvauksen, tai piilottamalla sivun kokonaan Googlen hakutuloksista. Lue lisää alta.

Korjausohjeita

Muiden omistajien sivusto

Sivun omistaja on estänyt Googlea lukemasta sivua, mikä estää meitä luomasta sivulle kuvausta. Google ei valitettavasti voi tehdä tälle mitään.
Jos tunnet sivuston omistajat, ilmoita heille asiasta ja lähetä linkki tälle sivulle.

Oma sivustoni

Jos omistat verkkosivuston, jolla estetty tulos on, näet tämän tuloksen todennäköisesti seuraavasta syystä:

Robots.txt estää sivun

Kuvaus

Sivustosi Robots.txt-tiedostossa* on sääntö, joka estää Googlea lukemasta sivua. Googlen on luettava sivu, jotta se voi luoda siitä kuvauksen hakutuloksiin. Jos Google saa näyttää sivun, mutta ei pysty lukemaan sitä, Google näyttää sivun ilman kuvausta.

* Robots.txt-tiedosto on verkkosivustojen tavallinen tapa estää hakukoneita indeksoimasta tiettyjä sivuja. Jotkin hosting-palvelut luovat tiedoston asiakkailleen automaattisesti. Seuraavassa osiossa kerrotaan, miten selvität, johtuuko ongelma tästä.

1. Vahvista ongelma

Varmista, että sivustolla oleva robots.txt-tiedosto estää sivun.

2. Ongelman korjaaminen

Korjaa ongelma jollakin seuraavista toiminnoista:

Vaihtoehto 1: Anna Googlen lukea sivusi

Jos haluat sivusta asianmukaisen kuvauksen Google Hakuun, sinun on korjattava robots.txt-tiedosto antaaksesi Googlelle luvan lukea sivu.

Vaihtoehto 2: Estä sivu kokonaan Googlen hakutuloksista

Voit estää sivun näkymisen Googlen hakutuloksissa seuraavasti:

1. Estä sivusi
  2. Ilmoita muutoksesta Googlelle vanhentuneen sisällön poistotyökalun avulla. Tämä poistaa kaikki tallennetut sivujen kopiot hakutuloksista nopeasti. Kopioi URL-osoite hakutuloksista työkaluun.