Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Test for udvidede resultater

Føj strukturerede data til din side for at aktivere særlige funktioner i Googles søgeresultater, og test derefter dataene med testen for udvidede resultater.

Åbn testen for udvidede resultater

Kør testen

For en webadresse

Angiv den fulde webadresse for den side, du vil teste. Vigtigt! Alle sideressourcer skal være tilgængelige for en anonym bruger, der får adgang til koden fra internettet. Testen kan ikke bruges sammen med ressourcer, der er beskyttet af en firewall eller en adgangskode. Hvis din side beskyttes af en firewall eller hostes på din lokale computer, kan du teste den ved at gøre en tunnel synlig.

For et kodestykke

Du kan teste et vilkårlig kodestykke ved hjælp af dette værktøj. På værktøjets landingsside skal du vælge Kode i stedet for webadresse for testen og derefter indsætte den kode, der skal testes. Du kan ændre i koden og køre testen igen ved at klikke på Kør test, så ofte du vil.

(Valgfrit) Vælg en brugeragent

Du kan vælge, hvilken brugeragent der skal bruges, når din side testes: Du kan teste din side med en smartphone eller en computer. Vælg en brugeragent fra listen under webadressen eller i tekstfeltet til angivelse af kode.

Standardbrugeragenten er en smartphone på grund af Googles initiativ om at prioritere mobilenheder, hvilket afspejler stigningen i besøg på websider fra mobilenheder. Hvis dit website prioriterer mobilenheder, anbefaler vi, at du bruger smartphonebrugeragenten til dine tests, medmindre du har særlige årsager til at bruge computerbrugeragenten. Til alle websites anbefaler vi brugen af mobilbrugeragenten, da det er sådan størstedelen af brugerne går på nettet i dag.

Du kan se, om dit website er mobilorienteret, ved at gå til siden med indstillinger for din ejendom.

Understøttede formater for strukturerede data

Testen af udvidede resultater understøtter strukturerede data i formaterne JSON-LD, RDFa og mikrodata

Understøttelse af kommentarer i kodeblokke
Værktøjet til test af udvidede resultater ignorerer kommentarer i JSON-LD-blokke. Denne adfærd understøttes dog ikke af JSON-LD-standarden og kan derfor medføre fejl under faktisk brug. Sørg for at fjerne alle kommentarer fra JSON-LD, inden du udgiver din sidste side.

Gennemgå resultaterne

Testen viser, hvilke typer af udvidede resultater der blev fundet på siden og eventuelle fejl eller forslag til dine strukturerede data.

Hvis der er fejl eller advarsler, kan du udvide det enkelte element for at se flere oplysninger og klikke på beskrivelsen for at åbne en kodevisning på den tilsvarende placering. Stifinderen anvender den gengivne kildekode.

Testresultaterne omfatter følgende områder:

Webadressestatus

Værktøjet kan rapportere følgende statusværdier for en testet webadresse, hvor N afhænger af antallet af registrerede elementer.

• No significant availability issues icon Der blev registreret N gyldige elementer
  • Der blev ikke registreret nogen elementer
  • Der blev registreret N gyldige elementer med advarsler
  • Der blev registreret N gyldige elementer: Alle har advarsler
  • Der blev registreret N gyldige elementer: Nogle af dem har advarsler
  • Der blev registreret N elementer: Nogle af dem er ugyldige
  • Der blev registreret N ugyldige elementer
  • Webadressen kan ikke crawles
  • Der blev registreret strukturerede data med syntaksfejl

Crawl

Denne sektion beskriver, om Google har tilladelse til at crawle siden. Hvis Google bliver forhindret i at crawle siden som en del af den normale crawlcyklus (f.eks. via blokering af crawl med en robots.txt-regel eller et noindex-direktiv), kan siden ikke testes med dette værktøj.

• Crawl gennemført/Crawl mislykkedes:
  • Crawlet som: Viser, hvilken type brugeragent der blev brugt til at crawle (smartphone eller computer).
  • Er crawl tilladt? Tester, om en robots.txt-regel på websitet forhindrer denne side i at blive crawlet.
  • Sidehentning: Angiver, om siden kunne hentes af testen. Hvis siden ikke kunne crawles, kan siden heller ikke hentes.

Registrerede elementer/Der blev registreret strukturerede data

Angiver, om der blev fundet strukturerede dataelementer på siden. Hvis der blev fundet strukturerede data, men de ikke kunne parses, angives dette her. Alle registrerede elementer, uanset om de er gode, har advarsler eller fejl eller ikke kan parses, vises her sammen med en beskrivelse af elementet og eventuelle problemer.

Fejl

Hvis siden ikke kan åbnes
Dette værktøj går ind på siden som Googlebot (dvs. som Google uden at bruge dine loginoplysninger). Dette betyder, at det kan blokeres af en robots.txt-fil.

Hvis værktøjet af en eller anden grund ikke kan få adgang til siden, vises en af følgende fejlmeddelelser:

• DNS-serveren svarer ikke: Dette er ofte et midlertidigt problem, der løser sig selv inden for få minutter.
  • DNS-fejl: Ukendt host: Din DNS-server har ikke løst problemet med din webadresse. Dette kan være et midlertidigt problem, der løser sig selv efter et par minutter.
  • DNS-fejl: Der er angivet en privat IP: Dit DNS har returneret en IP-adresse, der ligger inden for et særligt/privat ekskluderet interval, f.eks. en IP-adresse af typen RFC 1918 (såsom 10.0.0.1)
  • Fejl ved serverforbindelse: Serveren var ikke tilgængelig, forsøget på at oprette forbindelse blev afvist, eller der kunne ikke oprettes forbindelse. Læs mere.
  • Ugyldigt svar fra serveren: Serveren understøtter ikke den ønskede protokol. Svaret eller headerne var forkortet, eller svaret kunne ikke parses (hvis f.eks. svardataene blev komprimeret forkert). Læs mere.
  • Ugyldigt SSL-certifikat for serveren: Dit websites SSL-certifikat er ugyldigt. Google tester ikke en HTTPS-webadresse på websitet, medmindre certifikatet er gyldigt.
  • Robots.txt er ikke tilgængelig: Google crawler ikke et website, hvis robots.txt-filen er angivet, men ikke er tilgængelig. Du kan tjekke tilgængeligheden af din robots.txt-fil i rapporten over crawlstatistik.
  • Værtsbelastningen er overskredet: Dit website ser ud til at have nået den maksimale kapacitet for anmodninger om Google-crawl eller undersøgelser af webadresser. Google kan ikke køre tests, før din trafikbelastning (estimeret af Google) falder.
Hvis siden har ressourcer, der ikke kan indlæses

Hvis en test ikke kan indlæse alle ressourcer, der anvendes af en side, vises en advarsel. Ressourcer er eksterne elementer, der indgår på en side, f.eks. billeder, CSS eller scriptfiler. Denne test forsøger kun at indlæse visse typer ressourcer. Andre ressourcer, der ikke påvirker testen, ignoreres.

Der kan være flere årsager til indlæsningsproblemer:

• Ressourcen kunne ikke indlæses inden for et rimeligt tidsrum. Prøv i så fald at køre testen igen. Hvis problemet fortsætter, kan du overveje at hoste ressourcen et andet sted eller forsøge at finde og rette årsagen til langsomhed eller til, at hosten ikke reagerer.
  • Ressourcen eksisterer ikke på den angivne placering (fejl 404). Bekræft og ret ressourcens webadresse på din side.
  • Ressourcen er ikke tilgængelig for brugere, der ikke er logget ind. Testen får adgang til siden som en anonym bruger – sørg for, at alle ressourcer er tilgængelige for anonyme brugere.
  • Ressourcen er blokeret for Googlebot af en robots.txt-fil. Hvis ressourcen er vigtig (se nedenfor), og den er på dit eget website, kan det være en god idé at fjerne blokeringen af ressourcen for Googlebot. Hvis ressourcen er på et andet website, kan det være en god idé at kontakte webmasteren for websitet og anmode om, at blokeringen fjernes.

Fjernelse af blokering af vigtige ressourcer

Hvis en blokeret ressource er vigtig, kan det i høj grad påvirke, hvordan Google forstår siden. Et blokeret stort billede kan f.eks. få en side til at se mobilvenlig ud, selvom den egentlig ikke er det, og en blokeret CSS-fil kan medføre, at der anvendes forkerte skrifttypografier (som f.eks. er for små til en enhed). Dette påvirker Googles evne til at crawle din side, hvilket kan have betydning for dine resultater på Google. Sørg for, at vigtige ressourcer ikke er blokeret for Googlebot af robots.txt, og at de generelt er tilgængelige.

Varierende testresultater/problemer med sideindlæsning

Hvis du har ressourcer, som ikke indlæses, eller andre problemer med sideindlæsning, får du muligvis vist resultater, der er en smule anderledes, hver gang du kører testen. Dette skyldes, at det sæt af ressourcer, der blev indlæst, kan variere under hver testkørsel. Hvis din sidegengivelse ændres, hver gang du kører testen, og du ikke har ændret noget, skal du kigge efter en advarsel om "problemer med sideindlæsning". Hvis den vises, kan du klikke på den for at få flere oplysninger om mulige årsager til, at siden ikke gengives konsekvent og korrekt.

Syntaksfejl i elementer af en ukendt type
Visse fejl kan stoppe parseren, før den fastlægger den udvidede resultattype. Hvis du oplever denne type fejl, får du vist en sektion med etiketten "Syntaksfejl i elementer af en ukendt type". Følgende fejl kan forårsage dette problem:
Fejltype Beskrivelse
Ugyldigt JSON-dokument JSON-dokumentet har en syntaksfejl på øverste niveau.
Forkert værditype Den angivne værdi for et felt er af en forkert type. Denne fejl vises f.eks., hvis der er angivet en streng, men den påkrævede værdi er et tal eller en matrix. Se dokumentationen for strukturerede data for at få oplysninger om den påkrævede værditype for feltet.
Parsingfejl: ":" mangler Der mangler et ":"-tegn mellem et felt og en værdi.
Parsingfejl: "," eller "}" mangler Der mangler et komma eller en afsluttende krøllet parentes.
Parsingfejl: "}" eller objektmedlemsnavn mangler

Der mangler en afsluttende krøllet parentes eller et objektmedlemsnavn.
Parsingfejl: "," eller "]" mangler i matrixerklæringen Der opstod en fejl ved parsing af en matrixværdi: Der mangler et komma eller en afsluttende kantet parentes i en matrixerklæring.
Tokenlængden kunne ikke parses Begyndelsen og slutningen af en egenskab eller værdi kunne af en eller anden årsag ikke registreres.
Ugyldigt tal Ejendomsværdien skal være et tal, men der er angivet en anden værditype.
Tom escape-sekvens i streng

En strengværdi omfatter et tomt escape-sekvenstegn. Eksempel:

"description" : "Call me \ John"

i stedet for

"description" : "Call me \"John\"".

Ugyldig escape-sekvens i streng

Der anvendes en ugyldig escape-sekvens i en strengværdi. Eksempel:

"description" : "Some \q unknown sequence"

Forkortet Unicode-tegn De sidste seks tegn i et Unicode-erstatningspar mangler.
Ugyldigt Unicode-tegn Tokenet \u mangler i starten af anden halvdel af et Unicode-erstatningspar.
Ugyldig escape-sekvens i Unicode-tegn: Fire tegn er påkrævet Der er en syntaksfejl i en Unicode-escape-sekvens: Den skal have fire cifre.
Ugyldig escape-sekvens i Unicode-tegn: Et hexadecimaltal er påkrævet Der er en syntaksfejl i en Unicode-escape-sekvens i strengen: Det påkrævede hexadecimaltal blev ikke angivet.
Dobbelt forekomst af unik ejendom Du har angivet to definitioner af en unik ejendom i dit objekt med strukturerede data. Du har f.eks. angivet to @context-værdier.
Ugyldigt element på øverste niveau Et element på øverste niveau i din JSON-LD er ugyldigt.
Henvisning til element, som ikke findes En attribut af typen itemref henviser til et id, som ikke findes.

Understøttede typer af udvidede resultater

Denne test understøtter i øjeblikket følgende typer af udvidede resultater:

Gem testhistorik

Search Console gemmer din kode og teststatus, hver gang du kører testen. Du kan gemme versionshistorikken for din kode og dine tests ved at føje et bogmærke til sidens webadresse, når du har kørt en test. Testhistorikken gemmes i cirka 90 dage. Disse bogmærker er tilgængelige for alle.

Del testresultaterne

Du kan dele browserlinket til testresultaterne med andre ved hjælp af knappen Del. Det kræver ikke tilladelser at se resultaterne. Links til testresultater er gyldige i cirka 90 dage.

Se, hvordan din side kan se ud i Googles søgeresultater

I forbindelse med visse typer udvide resultater kan du se en forhåndsvisning af, hvordan resultatet kan se ud i Google Søgning eller Google Assistent. Hvis din side er kvalificeret til flere forskellige layouts i søgeresultaterne, kan du vælge at se de forskellige layouts, bl.a. for søgninger foretaget på en computer eller en mobilenhed.

Du kan eksperimentere med din side ved at ændre koden og køre testen igen for at generere nye layouts. Du kan dele webadressen i din browser med andre brugere, så de kan se dine gengivne resultater.

Alt efter hvad værktøjet finder på siden, kan du vælge en resultattype for at se og vælge en computer- eller mobilversion.

Google garanterer ikke, at din side vises præcis som her, eller at nogen af disse visninger anvendes på dit sideresultat. Google forsøger at vise det bedste resultat for en søgeforespørgsel baseret på brugerens søgehistorik, placering og mange andre variabler.

Yderligere ressourcer vedrørende strukturerede data

Her er nogle flere ressourcer vedrørende strukturerede data og funktioner for Googles søgeresultater: