Jeg kan ikke genkende denne nye ejer

Når en ny ejer føjes til din ejendom, underretter Search Console alle eksisterende bekræftede ejere om ændringen. Hvis du ikke kan genkende den nye ejer, kan du prøve at sende en e-mail til personen. Det er muligvis en alternativ e-mailadresse til en person, du kender.

Hvis personen ikke svarer, eller hvis du er den eneste ejer af ejendommen og ikke har tilføjet andre, er dit website muligvis blevet hacket, og nogen bekræfter ejerskabet af din Search Console-ejendom for at få adgang.

Hvis du mener, at din ejendom er blevet hacket:

1. Find ud af, hvordan personen har bekræftet ejerskabet, ved at følge vejledningen nedenfor.
  2. Hvis du permanent kan eliminere bekræftelsestokenet (f.eks. en html-fil på dit website), skal du gøre det og derefter slette/fjerne bekræftelsen af ejeren. Dette er kun en midlertidig løsning: Selvom du fjerner tokenet, kan en hacker sandsynligvis tilføje det igen, så du er nødt til at træffe yderligere foranstaltninger for at beskytte og rette dit website.
  3. Du kan enten gå til websitet Webmasters Hacked! og prøve at løse problemet selv, eller du kan prøve at kontakte en ekspert i websitesikkerhed for at få hjælp til at løse problemet på dit website.

Hvordan fik personen bekræftet ejerskab af min ejendom?

Sådan finder du ud af, hvordan personen fik bekræftet ejerskab af din Search Console-ejendom:

1. Åbn Indstillinger for website (gå til Indstillinger Indstillinger > Brugere og tilladelser).
  2. Gå til listen over bekræftede ejere, find den ukendte ejer, og vælg Fjern adgang fra menuen Mere for den pågældende bruger. Du får nu vist oplysninger om, hvordan brugeren blev bekræftet, og hvad du skal gøre for at fjerne vedkommendes adgang til ejendommen. Her er en liste over bekræftelsesmetoder med forklaringer.
  3. Husk, at så længe du har skriveadgang til selve ejendommen, kan en hacker ikke permanent fjerne dit ejerskab over ejendommen i Search Console. Hvis hackeren fjerner dit bekræftelsestoken, kan du altid tilføje det igen.