Tilsløring

Tilsløring dækker over det at præsentere andet indhold eller andre webadresser for brugerne og søgemaskinerne. Tilsløring betragtes som en overtrædelse af Googles retningslinjer for webmastere, fordi det giver vores brugere andre resultater, end hvad de forventer.

Her er nogle eksempler på tilsløring:

• Det at vise en side med HTML-tekst over for søgemaskinerne, men vise en side med billeder eller Flash over for brugerne
  • Det kun at indsætte tekst eller søgeord på en side, når den brugeragent, der anmoder om siden, er en søgemaskine og ikke en besøgende

Hvis dit website anvender teknologier, som søgemaskiner har problemer med at få adgang til, f.eks. JavaScript, billeder eller Flash, kan du se vores anbefalinger til, hvordan du gør indholdet mere tilgængeligt for søgemaskiner og brugere uden tilsløring.

Hvis et website bliver hacket, er det ikke ualmindeligt, at hackeren bruger tilsløring til at gøre det vanskeligere for websiteejeren at opdage hackingen. Læs mere om hackede websites.