Kom på Google

Har du indhold, du vil have vist på Google? Her er et par metoder til at indsende det til os.

Hvilket indhold har du?

Et website

Google kræver ikke, at du gør noget særligt for at blive vist i søgeresultaterne, men du kan hjælpe os med at finde nye eller ændrede sider hurtigere ved at give os besked, når du foretager ændringer.

• Search Console – Indsend et sitemap over dit website til Google.
  • Strukturerede data – Markér dit strukturerede indhold for at hjælpe brugerne med at finde sider, der er relevante for deres søgning.

En virksomhed eller en person

• Google Detail – Promover dine produkter i Google Shopping, Google Offers og andre tjenester. Indsend dine produktkataloger digitalt til Google Søgning.
  • Google My Business – Få din virksomhed med i Google Maps.
  • Street View – Inviter kunder på en virtuel rundtur i din virksomhed.
  • Videnspanel – Hvis du vil administrere din identitet som enkeltperson, virksomhed eller organisation på Google, kan du foreslå ændringer til din post i videnspanelet.

Digitalt indhold

• Google Bøger og e-bøger – Promover dine bøger online, og sælg dine titler via vores e-boghandel.
  • Google Nyheder – Del rettidig rapportering om emner, der er vigtige eller interessante for vores målgruppe.
  • Scholar – Inkluder videnskabelige værker i Googles akademiske indeks.
  • Google Nyheder – Bliv vist i søgeresultaterne i Google Nyheder, eller tilbyd abonnementer på digitale udgaver.

Lokale oplysninger

Medier

• Videoer i Google Søgning – Sørg for, at dine videoer er søgbare og kan crawles i Google Søgning.
  • YouTube – Upload, distribuer og tjen penge på dine videoer.