Fremhævede uddrag i Søgning

Fremhævede uddrag er særlige felter, hvor formatet er omvendt sammenlignet med en almindelig fortegnelse, så det beskrivende uddrag vises først. Læs mere om, hvordan Googles fremhævede uddrag fungerer, og hvordan de oprettes.

Hvordan fravælger jeg fremhævede uddrag?

Du kan fravælge fremhævede uddrag på din side ved at bruge tagget <meta name="googlebot" content="nosnippet"> på din side. Dette fjerner alle uddrag fra din side, også dem, der vises i normale søgeresultater.

Hvordan kan jeg markere min side som et fremhævet uddrag?

Det kan du ikke selv gøre. Googles systemer afgør, om en side er velegnet som fremhævet uddrag for en brugers søgeforespørgsel, og hvis det er tilfældet, vises uddraget øverst.