Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Knyt din Android-app til et website

Du kan knytte din Android-app fra Google Play Butik til en websiteejendom i Search Console. Hvis en app er knyttet til et website, forsøger Google automatisk at indeksere og crawle appen ved at udlede appens struktur fra websitets struktur.

Flere oplysninger om tilknytning

Tilknytning mellem en app og et website (kaldet affiliering i Google Play) bekræfter over for Google, at der er en sammenhæng mellem en app og et website. Der er flere fordele ved tilknytning:

• Tilknyttede apps opnår automatisk en grad af HTTP-webadressetilknytning. Hvis du knytter din app til et website, forsøger Google automatisk at indeksere din app baseret på det tilknyttede websites struktur, hvis appen understøtter HTTP-formål.
  • Selv hvis appen ikke udtrykkeligt har knyttet appsider til websider, kan mobilsøgningsresultater for et website, der har en tilknyttet app, linke til standardvisningen for denne app.

Fravalg af disse fordele

Du kan fravælge disse fordele for din app og stadig bevare tilknytningen til et website ved hjælp af en noindex.xml-fil i din app.