Sovelluksen yhdistäminen verkkosivustoon

Voit yhdistää Google Play Kaupassa olevan Android-sovelluksesi Search Consolen verkkosivusto-omaisuuteen. Jos sovelluksesi on yhdistetty verkkosivustoon, Google yrittää automaattisesti indeksoida sovelluksesi tekemällä verkkosivuston rakenteesta sovelluksen rakenteen.

Lisätietoja yhdistämisestä

Sovelluksen ja verkkosivuston välinen yhteys (jota kutsutaan kumppanuudeksi Google Playssa) vahvistaa Googlelle, että sovelluksen ja verkkosivuston välillä on olemassa suhde. Yhdistämisestä on useita etuja:

• Yhdistetyt sovellukset saavat maksuttoman HTTP URL ‑mäppäyksen. Jos sovelluksesi on yhdistetty verkkosivustoon, Google yrittää automaattisesti indeksoida sovelluksesi siihen yhdistetyn verkkosivuston perusteella, jos sovellus tukee HTTP-tavoitteita.
  • Vaikka sovellus ei olisi yhdistänyt sovellussivuja verkkosivuihin, verkkosivuston mobiilihakutuloksesta voidaan linkittää kyseisen sovelluksen oletusnäkymään, jos sovellus on yhdistetty siihen.

Etujen käytöstä poistaminen

Voit poistaa nämä edut sovelluksesi käytöstä ja säilyttää yhteyden verkkosivustoon käyttämällä noindex.xml-tiedostoa sovelluksessasi.