Sådan crawler Google geografisk tilpassede sider

Hvis dit website har geografisk tilpassede sider (dvs. at dit website returnerer forskelligt indhold baseret på den besøgendes land eller foretrukne sprog), vil Google muligvis ikke crawle, indeksere eller rangere alt dit indhold for de forskellige landestandarder. Dette skyldes, at standard-IP-adresserne for Googlebot-webcrawleren ser ud til at være placeret i USA. Derudover sender webcrawleren HTTP-anmodninger uden at angive Accept-Language i anmodningsheaderen.

VIGTIGT! Vi anbefaler, at du bruger særskilte webadressekonfigurationer for hver landestandard og annoterer dem med hreflang-annoteringerne rel=alternate.

Geografisk distribueret gennemgang

Googlebot crawler både fra IP-adresser, der er placeret uden for USA, og fra sine IP-adresser i USA.

Vi har altid anbefalet, at når Googlebot ser ud til at komme fra et bestemt land, skal den behandles som en hvilken som helst anden bruger fra det pågældende land. Det betyder, at hvis du blokerer brugere fra USA fra at få adgang til dit indhold, men giver besøgende fra Australien tilladelse til at se det, skal din server blokere en Googlebot, der ser ud til at komme fra USA, men give adgang til en Googlebot, der ser ud til at komme fra Australien.

Andre overvejelser