Google Verkkohaun roskasisältöä koskevien käytäntöjen rikkomukset

Sivusi on estetty hakemistostamme, koska se ei vastaa PageRank-sijoituksen määrittämiseen tarvittavia laatuvaatimuksia. Emme anna kommentteja sivusi poistamista koskevista yksittäisistä syistä. Jotkin toimet, kuten peittäminen, harhauttavan piilotekstin käyttö tai hakukoneita harhauttavien sivujen tai linkkien käyttö, saattavat johtaa sivuston poistamiseen hakemistostamme. Lue lisää roskasisältökäytännöistä.

Kun olet muokannut sivustoasi niin, että se on ohjeiden mukainen, voit lähettää sivustosi uudelleenarvioitavaksi.