Verificatie: metatag

Dit is de beste optie als u geen toegang tot uw server heeft.

Verifieer uw site door een metatag toe te voegen:

1. Klik in het dashboard van de Webmasterhulpprogramma's van Google op de knop Site beheren naast de gewenste site en klik vervolgens op Deze site verifiëren.
  2. Als HTML-tag niet zichtbaar is op het tabblad Aanbevolen methode, klikt u op het tabblad Alternatieve methoden.
  3. Selecteer HTML-tag en volg de stappen die op uw scherm worden weergegeven.
  4. Nadat u de tag heeft toegevoegd aan uw startpagina, klikt u op Controleren.

Wij controleren of de metatag zich op de juiste locatie bevindt. Als we de tag niet kunnen vinden, ontvangt u informatie over het probleem dat is opgetreden. Meer informatie over verificatiefouten voor metatags. Wanneer dit probleem is opgelost, kunt u de site opnieuw proberen te verifiëren. Verwijder de tag niet van uw pagina omdat uw site dan niet meer geverifieerd is.