Bekræftelse: Metatag

Dette er den bedste mulighed, hvis du ikke har adgang til serveren.

Bekræft dit website ved at tilføje et metatag:

1. På startsiden for Webmasterværktøjer skal du klikke på knappen Administrer website ved siden af det ønskede website og derefter klikke på Bekræft dette website.
  2. Hvis HTML-tag ikke er synlig på fanen Anbefalet metode, skal du klikke på fanen Alternative metoder.
  3. Vælg HTML-tag, og følg instruktionerne på skærmen.
  4. Klik på Bekræft, når du har føjet tagget til din startside.

Vi bekræfter, at metatagget findes på den korrekte placering. Hvis vi ikke kan finde tagget, giver vi dig oplysninger om den fejl, der er opstået. Flere oplysninger om fejl ved megatagbekræftelse. Når problemet er løst, skal du prøve at bekræfte websitet igen. Du må ikke slette filen fra serveren, da dette fjerner websitebekræftelsen.