Bekræftelse: HTML-fil

Bekræft dit website ved at uploade en HTML-fil:

1. På startsiden for Webmasterværktøjer skal du klikke på knappen Administrer website ved siden af det ønskede website og derefter klikke på Bekræft dette website.
  2. Hvis Upload en HTML-fil ikke er synlig på fanen Anbefalet metode, skal du klikke på fanen Alternative metoder.
  3. Vælg Upload af en HTML-fil, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Når HTML-filen er uploadet til websitets rod, skal du klikke på Bekræft.

Vi kontrollerer, at filen findes på den angivne placering. Hvis vi ikke kan få adgang til filen, giver vi dig oplysninger om den fejl, der er opstået. Få flere oplysninger om fejl i forbindelse med bekræftelse af HTML-filer.

Når problemet er løst, skal du prøve at bekræfte websitet igen. Hvis du fjerner filen fra din server, kan det medføre, at dit website ikke længere er bekræftet. Du vil i så fald være nødt til at gennemføre bekræftelsesprocessen igen.