Tilføj et website

Du kan føje op til 1.000 websites, herunder nyhedswebsites og websites til mobilenheder, til din konto. Derudover beder vi dig om at bekræfte dit website. Det er fordi, vi har behov for at vide, at du ejer et website, inden vi kan vise dig bestemte oplysninger om det eller gøre det muligt for dig at anvende vores værktøjer. Bekræftelse påvirker ikke PageRank eller effektiviteten af dit website i Googles søgeresultater. (Der er også en særlig vejledning i, hvordan du tilføjer Blogger-blogs og websites oprettet med Google Sites).

Hvis du oprette blogs ved hjælp af Blogger, kan du føje dine websites til din konto ved at klikke på Search Console direkte på Bloggers betjeningspanel.

Tilføj og bekræft et website:

1. Log ind på Google Search Console med din Google-konto.
  2. Klik på knappen Tilføj et website, og indtast webadressen for det website, du vil tilføje. Husk at medtage hele webadressen, f.eks. http://www.example.com/
  3. Klik på Fortsæt. Siden Bekræftelse af website bliver åbnet.
  4. (Valgfrit) I feltet Navn skal du indtaste et navn for dit website (f.eks. Min blog).
  5. Vælg den ønskede bekræftelsesmetode, og følg vejledningen.

Hvilke slags websites kan jeg tilføje?

Her er en liste over de webadressetyper, du kan tilføje som et website:

• http://example.com/
  • https://example.com/
  • ftp://ftp.example.com/
  • http://bar.example.com/
  • http://foo.bar.example.com/
  • http://www.example.com/foo/
  • http://www.example.com/foo/bar/
  • http://foo.bar.example.com/katalog/kjoler/

Data og rapportering i Search Console fungerer bedst på websiteniveau. Hvis dit website www.example.com f.eks. indeholder forskellige afsnit for forskellige lande, anbefaler vi, at du tilføjer hvert af disse underwebsites eller undermapper som et separat website. Hvis du f.eks. har et rejsewebsite med specifikke undermapper for Irland, Frankrig og Spanien, kan du føje følgende websites til din konto i Search Console:

• http://www.example.com
  • http://www.example.com/frankrig
  • http://www.example.com/irland
  • http://www.example.com/spanien

Hvis dit website både findes i versioner med http:// og https://, bør du tilføje begge som separate websites.

Search Console understøtter IDNA (internationalisering af domænenavne i applikationer), når du føjer et website til din konto. Skriv dit domænenavn som normalt, og det vil blive vist korrekt i Search Console. Hvis du f.eks. indtaster http://bücher.example.com i feltet Tilføj website, vil det blive vist korrekt. Dette gælder kun for hosten (i dette eksempel bücher.example.com). Vi anbefaler derfor, at du opretter din webadressesti udelukkende ved hjælp af ASCII-tegn, der ikke kræver brug af escape.

Hvor nyttig er denne artikel:

Feedback registreret. Tak.
  • Slet ikke nyttig
  • Ikke særligt nyttig
  • Nogenlunde nyttig
  • Meget nyttig
  • Yderst nyttig