Tilføj et website

Se, hvilke former for websites du kan føje til Webmasterværktøjer

Du kan føje op til 1.000 websites, herunder nyhedswebsites og websites til mobilenheder, til din konto. Derudover beder vi dig om at bekræfte dit websted. Det er fordi, vi har behov for at vide, at du ejer et website, inden vi kan vise dig bestemte oplysninger om det eller gøre det muligt for dig at anvende vores værktøjer. Bekræftelse påvirker ikke PageRank eller effektiviteten af dit website i Googles søgeresultater. (Der er også særlige instruktioner om, hvordan man tilføjer Blogger-blogs og websteder oprettet med Google Websteder).

Hvis du opretter blogs ved hjælp af Blogger, kan du automatisk tilføje og bekræfte websteder ved at aktivere webmasterværktøjer direkte fra Bloggers betjeningspanel.

Tilføj og bekræft et website:

1. Log ind på Googles Webmasterværktøjer med din Google-konto.
  2. Klik på knappen Tilføj et website, og indtast webadressen for det website, du vil tilføje. Husk at medtage hele webadressen, f.eks. http://www.example.com/
  3. Klik på Fortsæt. Siden Bekræftelse af website bliver åbnet.
  4. (Valgfrit) I feltet Navn skal du indtaste et navn for dit website (f.eks. Min blog).
  5. Vælg den ønskede bekræftelsesmetode, og følg vejledningen.

Hvilke slags websites kan jeg tilføje?

Her er en liste over de webadressetyper, du kan tilføje som et website:

• http://example.com/
  • https://example.com/
  • ftp://ftp.example.com/
  • http://bar.example.com/
  • http://foo.bar.example.com/
  • http://www.example.com/foo/
  • http://www.example.com/foo/bar/
  • http://foo.bar.example.com/katalog/kjoler/

Data og rapportering i Webmasterværktøjer fungerer bedst på websiteniveau. Hvis dit website www.example.com f.eks. indeholder forskellige afsnit for forskellige lande, anbefaler vi, at du tilføjer hvert af disse underwebsites eller undermapper som et separat website. Hvis du f.eks. har et rejsewebsite med specifikke undermapper for Irland, Frankrig og Spanien, kan du føje følgende websites til din konto i Webmasterværktøjer:

• http://www.example.com
  • http://www.example.com/spanien

Hvis dit website både findes i versioner med http:// og https://, bør du tilføje begge som separate websites.

Webmasterværktøj understøtter IDNA (internationalisering af domænenavne i applikationer), når du føjer et website til din konto. Bare indtast dit domænenavn som normalt, så vil det blive vist korrekt i Webmasterværktøjer. Hvis du f.eks. indtaster http://bücher.example.com i feltet Tilføj websted, vil det blive vist korrekt. Dette gælder kun for hosten (i dette eksempel bücher.example.com). Vi anbefaler derfor, at du opretter din webadressesti udelukkende ved hjælp af ASCII-tegn, der ikke kræver tegnkoder.