Frames

Google ondersteunt frames en iframes voor zover dit mogelijk is. Frames kunnen problemen voor zoekmachines opleveren omdat frames niet passen in het basismodel van het web. In dit model wordt slechts één URL per pagina weergegeven. Op pagina's waarop frames of iframes worden gebruikt, worden meerdere URL's weergegeven (één voor elk frame). Google probeert inhoud in frames te koppelen aan de pagina waarop de frames staan, maar dit garanderen we niet.

Lees 'Search Engines and Frames' als u precies wilt weten hoe uw site wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. Als u in plaats van alternatieve inhoud zinnen weergeeft in de trant van 'Voor deze site heeft u een browser nodig die frames ondersteunt' of 'Download een browser die frames ondersteunt', sluit u zoekmachines en mensen uit die een browser gebruiken waarin de frames zijn uitgeschakeld. Zo kunnen audiobrowsers, die onder andere worden gebruikt in auto's of door visueel gehandicapten, over het algemeen niet overweg met frames. Meer informatie over de tag 'NoFrames'.