Sivuston tagaaminen lapsille kohdistetuksi

Jos sivustosi tai mobiilisovelluksesi on suunnattu erityisesti lapsille, siirry Merkitse lapsille kohdistetuksi ‑sivulle. Siellä voit ilmoittaa tagaamalla, että Googlen tulee kohdella sivustoa tai palvelua kokonaan tai osittain lapsille kohdistettuna Children's Online Privacy Protection Action (COPPA) ‑lain mukaisesti. Jos et ole vielä lisännyt sivustoa Search Consoleen, sinun on ensin lisättävä sivusto ja vahvistettava omistajuus.

Sivuston tai sovelluksen merkitseminen lapsille kohdistetuksi ei vaikuta sen sijoitukseen Googlen hakutuloksissa.

Muista seuraavat seikat:

• Voit tagata koko verkkotunnuksen tai sen osia (aliverkkotunnuksia tai alihakemistoja) lapsille kohdistetuksi.
  • Myös merkitsemäsi kohdan alaiset sivut tagataan.
  • Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin tämä määritys otetaan käyttöön sovellettavissa Googlen palveluissa.
  • Google voi halutessaan rajoittaa sisällytettävien verkkotunnusten ja aliverkkotunnusten määrää.

Jos haluat valvoa tarkemmin sisältösi kohtelutapoja, voit myös tagata yksittäisiä mainosyksiköitä, joita pitäisi kohdella lapsille kohdistettuina. Katso ohjeet tagaamiseen tuotteesi ohjekeskuksesta.

Huom. Yksittäisten mainosyksiköiden tagaamisella on välitön vaikutus mainosten näyttämiseen.Mainosyksikön tagia noudatetaan ennen muita sovellettavia sivustotason asetuksia.