Tags verwijderen

Als u enkele of alle tags ongedaan wilt maken die met de Opmaakhulp voor het structureren van data zijn gemaakt, kunt u de tags verwijderen.

Een specifieke tag verwijderen

De pagina 'Gegevens coderen' weergeven:
    • Terwijl je een voorbeeld maakt: De pagina 'Gegevens coderen' wordt weergegeven wanneer je op Taggen starten op de eerste pagina van de Opmaakhulp klikt.
    • Nadat je een voorbeeld hebt gemaakt:
      1. Geef in de browser de URL voor de voorbeeldmarkering op die je met de Opmaakhulp hebt gemaakt. (De Opmaakhulp houdt geen lijst bij met de voorbeeldpagina's die je hebt gemaakt. Je kunt dus het beste een bladwijzer voor de voorbeeldpagina toevoegen voordat je de pagina verlaat.)
      2. Klik op Terug naar coderen.
  1. Klik op de tag in de voorbeeldpagina of -mail.
  2. Selecteer in het pop-upmenu dat wordt weergegeven nadat u op de tag heeft geklikt, Tag wissen.
U kunt de gegevens ook in de kolom 'Mijn gegevensitems' vinden, de muisaanwijzer op de gegevens plaatsen en op de X rechts naast de gegevens klikken.

U kunt ook alle tags verwijderen die met de Opmaakhulp voor het structureren van data zijn gemaakt. Wees echter voorzichtig. Wanneer u alle tags heeft verwijderd, kunt u deze bewerking niet meer ongedaan maken. Als u alle tags verwijdert, moet u helemaal opnieuw beginnen met taggen. Als de pagina of mail die u in de Opmaakhulp heeft geplakt, al markeringen bevat, worden de bestaande markeringen niet verwijderd. Als u alle tags verwijdert, worden alleen de tags verwijderd die met de Opmaakhulp zijn toegevoegd.

Alle tags verwijderen

De pagina 'Gegevens coderen' weergeven:
    • Terwijl je een voorbeeld maakt: De pagina 'Gegevens coderen' wordt weergegeven wanneer je op Taggen starten op de eerste pagina van de Opmaakhulp klikt.
    • Nadat je een voorbeeld hebt gemaakt:
      1. Geef in de browser de URL voor de voorbeeldmarkering op die je met de Opmaakhulp hebt gemaakt. (De Opmaakhulp houdt geen lijst bij met de voorbeeldpagina's die je hebt gemaakt. Je kunt dus het beste een bladwijzer voor de voorbeeldpagina toevoegen voordat je de pagina verlaat.)
      2. Klik op Terug naar coderen.
  1. Klik op het tandwielpictogram.
  2. Selecteer Alle tags op deze pagina wissen.