Fjern tags

Hvis du vil fjerne nogle af eller alle de tags, som Markeringsværktøj til struktureret data har oprettet, kan du rydde tags.

Ryd et bestemt tag

Sådan får du vist siden Tag data:
    • Når du opretter et eksempel: Siden Tag data vises, når du klikker på Gå i gang med at tagge på den første side i Opmærkningsværktøj.
    • Når du har oprettet et eksempel:
      1. Skriv webadressen på opmærkningseksemplet, som Opmærkningsværktøj har oprettet, i din browser. (Opmærkningsværktøj gemmer ikke listen med eksempelsider, som du oprettede specifikt, så du skal føje et bogmærke til eksempelsiden, inden du lukker den).
      2. Klik på Tilbage til tagging
  1. Klik på tagget på eksempelsiden eller i e-mailen.
  2. Vælg Ryd tag i den pop op-menu, der vises, når du klikker på tagget.
Du kan også finde dataene i kolonnen Mine dataelementer, holde musemarkøren over dataene og klikke på det X, der vises til højre for dataene.

Du kan rydde alle de tags, som Markeringsværktøj til struktureret data har oprettet, men du skal være forsigtig – du kan ikke fortryde en anmodning om at rydde alle tags. I stedet skal du starte forfra med at tagge. Hvis der allerede findes markering i den side eller e-mail, du har sat ind i Markeringsværktøj til struktureret data, fjerner Markeringsværktøj til struktureret data ikke den eksisterende markering. Når du rydder alle tag, fjernes kun de tags, som Markeringsværktøj til struktureret data har tilføjet.

Ryd alle tags

Sådan får du vist siden Tag data:
    • Når du opretter et eksempel: Siden Tag data vises, når du klikker på Gå i gang med at tagge på den første side i Opmærkningsværktøj.
    • Når du har oprettet et eksempel:
      1. Skriv webadressen på opmærkningseksemplet, som Opmærkningsværktøj har oprettet, i din browser. (Opmærkningsværktøj gemmer ikke listen med eksempelsider, som du oprettede specifikt, så du skal føje et bogmærke til eksempelsiden, inden du lukker den).
      2. Klik på Tilbage til tagging
  1. Klik på tandhjulsikonet.
  2. Vælg Ryd alle tags fra denne side.