Ontbrekende gegevens toevoegen

Als er gegevens in je voorbeeldcontent ontbreken, zoals het jaar voor een evenement, kun je een waarde opgeven. De Opmaakhulp voor het structureren van data voegt dan een HTML-markering voor de waarde toe.

Je kunt op elk moment ontbrekende gegevens toevoegen en zo nodig gegevens wijzigen of verwijderen.

De pagina 'Gegevens coderen' weergeven:
  • Terwijl je een voorbeeld maakt: De pagina 'Gegevens coderen' wordt weergegeven wanneer je op Taggen starten op de eerste pagina van de Opmaakhulp klikt.
  • Nadat je een voorbeeld hebt gemaakt:
    1. Geef in de browser de URL voor de voorbeeldmarkering op die je met de Opmaakhulp hebt gemaakt. (De Opmaakhulp houdt geen lijst bij met de voorbeeldpagina's die je hebt gemaakt. Je kunt dus het beste een bladwijzer voor de voorbeeldpagina toevoegen voordat je de pagina verlaat.)
    2. Klik op Terug naar coderen.

Ontbrekende gegevens toevoegen of gegevens wijzigen of verwijderen

1. Klik op Ontbrekende tags toevoegen onderaan de kolom Mijn gegevensitems.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Voeg een waarde toe door een tag uit de lijst Een tag selecteren te kiezen. Typ vervolgens de waarde in het tekstvak. Selecteer bijvoorbeeld Categorie en typ 'Ierse traditionele muziek'.
    • Verwijder bestaande gegevens door op de X in een tekstvak te klikken.
    • Bewerk bestaande gegevens door de waarde in het tekstvak te wijzigen.
  3. Klik op Opslaan
    De Opmaakhulp laat de opgegeven waarde zien onder Mijn gegevensitems.