Tilføj manglende data

Hvis der mangler data som f.eks. årstallet for en begivenhed i dit eksempelindhold, kan du angive en værdi. Opmærkningsværktøj til strukturerede data tilføjer en HTML-opmærkning for værdien.

Du kan altid tilføje manglende data, og du kan ændre eller slette dataene, hvis det er nødvendigt.

Sådan får du vist siden Tag data:
  • Når du opretter et eksempel: Siden Tag data vises, når du klikker på Gå i gang med at tagge på den første side i Opmærkningsværktøj.
  • Når du har oprettet et eksempel:
    1. Skriv webadressen på opmærkningseksemplet, som Opmærkningsværktøj har oprettet, i din browser. (Opmærkningsværktøj gemmer ikke listen med eksempelsider, som du oprettede specifikt, så du skal føje et bogmærke til eksempelsiden, inden du lukker den).
    2. Klik på Tilbage til tagging

Tilføj, rediger eller slet manglende data:

1. Klik på Tilføj manglende tags, som du finder nederst i kolonnen Mine dataelementer.
  2. Gør et af følgende:
    • Tilføj en værdi ved at vælge et tag fra listen Vælg et tag. Angiv derefter værdien i tekstfeltet. Vælg f.eks. Kategori, og skriv Irsk folkemusik.
    • Slet de eksisterende data ved at klikke på X i tekstfeltet.
    • Rediger eksisterende data ved at ændre værdien i tekstfeltet.
  3. Klik på Gem
    Opmærkningsværktøj viser den angivne værdi under Mine dataelementer.