Tilføj manglende data

Hvis der mangler data som f.eks. årstallet for begivenheden på din eksempelside eller i din e-mail, kan du angive en værdi. Markeringsværktøj til struktureret data tilføjer en HTML-markering for værdien.

Du kan til enhver tid tilføje manglende data, og du kan ændre eller slette dataene, hvis det er nødvendigt.

Tilføj, rediger eller slet manglende data:

Sådan får du vist siden Tag data:
    • Når du opretter et eksempel: Siden Tag data vises, når du klikker på Gå i gang med at tagge på den første side i Opmærkningsværktøj.
    • Når du har oprettet et eksempel:
      1. Skriv webadressen på opmærkningseksemplet, som Opmærkningsværktøj har oprettet, i din browser. (Opmærkningsværktøj gemmer ikke listen med eksempelsider, som du oprettede specifikt, så du skal føje et bogmærke til eksempelsiden, inden du lukker den).
      2. Klik på Tilbage til tagging
  1. Klik på Tilføj manglende tags, som du finder nederst i kolonnen Mine dataelementer.
  2. Gør et af følgende:
    • Tilføj en værdi ved at vælge et tag fra listen Vælg et tag . Skriv derefter værdien i tekstfeltet. Vælg f.eks. Kategori, og indtast Irsk folkemusik.
    • Slet de eksisterende data ved at klikke på X i et tekstfelt.
    • Rediger eksisterende data ved at ændre værdien i tekstfeltet.
  3. Klik på Gem
    Markeringsværktøj til struktureret data viser den angivne værdi under Mine dataelementer.