Välja bort visning på Google Lokalt och Googles övriga egendomar

Du kan välja bort att innehåll som Google har hittat på din webbplats visas på Googles olika webbplatser:

Om du väljer bort detta kommer innehåll från din webbplats som har genomsökts av Googlebot inte att visas på webbplatserna ovan. Innehåll som för närvarande visas på någon av dessa webbplatser tas bort inom 30 dagar efter att du gjorde ditt val.

Om du väljer bort visning gäller detta för hela domännamnet. Du kan till exempel ange example.com, och då väljer du bort visning av allt innehåll på det domännamnet. Om du äger ytterligare domäner (t.ex. example.org eller example2.com), inklusive domäner som visar innehåll från en domän som du har valt bort visning för, måste du välja bort visning för dem separat för att sluta visa innehållet på dessa domäner. Du kan inte endast ange enskilda underdomäner (t.ex. under.example.com) eller enskilda kataloger inom en domän (t.ex. example.com/katalog).

Observera att valet gäller i hela världen för Google Lokalt. För övriga berörda egendomar gäller valet bara de tjänster som finns på domänen google.com.

Visa eller ändra valinställning i Search Console