De manier controleren waarop Data Highlighter uw paginaset interpreteert

Voordat u een paginaset publiceert, kunt u een aantal pagina's bekijken en de manier controleren waarop Data Highlighter de pagina's interpreteert. Hoe meer tagfouten u vindt en corrigeert voordat u de paginaset publiceert, hoe meer gegevens Data Highlighter beschikbaar kan maken voor Google-producten.

De manier controleren waarop Data Highlighter uw paginaset interpreteert:

1. De pagina 'Publiceren' van een paginaset weergeven:
    1. Klik op de site op de startpagina van Webmastertools.
    2. Klik op het Dashboard op Zoekopmaak.
    3. Klik op Data Highlighter.
    4. Klik op de naam van een paginaset.
  2. Klik in de zoekbalk boven aan de pagina 'Publiceren' op de pijl-omlaag en selecteer een van de volgende filters:
    • Meest opvallende pagina's: hiermee worden maximaal tien pagina's weergegeven die het meest afwijken van de andere pagina's in uw paginaset. Dit zijn de pagina's die het vaakst tagfouten bevatten.
    • Willekeurig geselecteerde pagina's: hiermee worden maximaal tien willekeurige pagina's weergegeven.
    • Mijn voorbeeldpagina's: hiermee worden de voorbeeldpagina's weergegeven die u heeft getagd en gecontroleerd.
  3. Controleer de tags op de pagina's en corrigeer eventuele tagfouten. Als Boston bijvoorbeeld wordt weergegeven, klikt u op Boston. Vervolgens controleert u de tagging en doet u een van de volgende dingen:
    • Als de tagging onjuist is, klikt u op de X naast de gegevens. Tag de gegevens vervolgens opnieuw.
    • Als de tagging juist is, klikt u op het waarschuwingspictogram () en selecteert u Waarschuwing wissen.
  4. Selecteer een ander filter en controleer de tags.