Gennemgå Datamaarkerings forståelse af din sideopsætning

Før du offentliggør en sideopsætning, kan det være en god idé at gennemse nogle af siderne og gennemgå Datamarkerings forståelse af dem. Jo flere taggingfejl du finder og retter, før dine sideopsætning offentliggøres, desto flere data kan Datamarkering gøre tilgængelig for Google-produkter.

Gennemgå Datamaarkerings forståelse af din sideopsætning:

1. Se udgivelsessiden for sideopsætningen:
    1. Klik på websitet på startsiden for Webmasterværktøjer.
    2. I betjeningspanelet skal du klikke på Søgeudseende.
    3. Klik på Datamarkering.
    4. Klik på navnet for en sideopsætning.
  2. I søgefeltet øverst på siden Offentliggør skal du klikke på pil ned og vælge et af følgende filtre:
    • De fleste atypiske sider – viser op til ti sider, der er forskellige fra andre sider i din sideopsætning. Dette er de sider, som har størst sandsynlighed for at indeholde taggingfejl.
    • Vilkårligt udvalgte sider – viser op til ti vilkårlige sider.
    • Mine eksempelsider – viser de eksempelsider, som du har tagget og gennemgået.
  3. Gennemgå taggingen på siderne, og ret eventuelle taggingfejl. Hvis f.eks. Boston vises, skal du klikke på Boston. Gennemgå din tagging, og gør et af følgende:
    • Hvis din tagging er forkert, skal du klikke på X ud for dataene. Derefter skal du tagge dataene igen.
    • Hvis din tagging er korrekt, skal du klikke på selve advarselsikonet () og vælge Slet advarsel.
  4. Vælg et andet filter, og gennemgå taggingen.