Tilføj manglende data

Hvis der er sider i dit sidesæt, der mangler data som f.eks. årstallet for begivenheden, kan du angive en standardværdi. Datamarkering vil anvende standardværdien for alle sider, der mangler dataene, og som også indeholder andre data. Den værdi, som du angiver, vises under Mine dataelemeneter, når du tagger sider, og den vil blive gjort tilgængelig i Google-produkter, som hvis dine sider indeholdt de manglende data.

På alle sider, der indeholder dataene, vil Datamarkering anvende dataene fra siden i stedet for standardværdien.

Husk, at den standardværdi, du angiver, anvendes på alle sider i et sidesæt, der mangler data. Hvis du angiver et årstal for begivenheder, skal du sørge for, at alle sider i sidesættet enten angiver begivenheder for det angivne årstal eller tilsidesætter årstallet ved at angive deres egen dato.

Du kan tilføje, ændre eller slette standarddata, mens du opretter et sidesæt eller efter oprettelsen af et sidesæt. Hvis du har foretaget ændringer efter oprettelse af en sideopsætning, vil disse ændringer blive vist, næste gang Google gennemgår dit website.

Tilføj, rediger eller slet standarddata:

1. Se siden for tagging:
    Mens du opretter et sidesæt Siden for tagging vises, når du angiver en startside. Se Angiv og tag en startside.
    Når du har oprettet et sidesæt
    1. Klik på websitet på startsiden for Search Console.
    2. I betjeningspanelet skal du klikke på Søgefunktionens udseende.
    3. Klik på Datamarkering.
    4. Klik på navnet for et sidesæt.
    5. Ved sidesæt med flere sider skal du klikke på blyantikonet.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Angiv standarddata.
  3. Gør et af følgende:
    • Tilføj en værdi ved at vælge en egenskab fra listen og indtaste den i tekstfeltet. Vælg f.eks. Kategori, og indtast Irsk folkemusik.
    • Slet de eksisterende data ved at klikke på X i et tekstfelt.
    • Rediger eksisterende data ved at ændre værdien i tekstfeltet.
  4. Klik på Udført.