Publicera eller ångra publiceringen av en siduppsättning

När du publicerar en siduppsättning talar du om för Data Highlighter att du vill göra data tillgängliga för Google. Nästa gång Google söker igenom sidan kommer angivna strukturerade data på sidan att visas på sidan för strukturerade data. Det kan ta lite tid innan uppgifterna visas som avancerade utdrag, i Googles faktaruta eller i andra produkter från Google. Om det inte visas några avancerade utdrag för din webbplats kan du kontrollera möjliga orsaker.

Siduppsättningar med en sida publiceras automatiskt när du skapar dem. Du kan publicera siduppsättningar med flera sidor direkt efter att du har skapat dem eller så gör du det senare.

Publicera en siduppsättning:

1. Visa sidan Publicera för siduppsättningen:
    1. Klicka på webbplatsen på startsidan för Verktyg för webbansvariga.
    2. Klicka på Sökfunktionernas utseende i översikten.
    3. Klicka på Data Highlighter.
    4. Klicka på namnet på en siduppsättning.
  2. Klicka på Publicera.

När du tar bort en siduppsättning talar du om för Google att data som Data Highlighter har extraherat ska ignoreras nästa gång Google genomsöker din webbplats. Du kan publicera om siduppsättningen senare.

Ångra publiceringen av en siduppsättning:

1. Visa sidan Publicera för siduppsättningen:
    1. Klicka på webbplatsen på startsidan för Verktyg för webbansvariga.
    2. Klicka på Sökfunktionernas utseende i översikten.
    3. Klicka på Data Highlighter.
    4. Klicka på namnet på en siduppsättning.
  2. Klicka på Ångra publicering.