Een paginaset publiceren of de publicatie van een paginaset ongedaan maken

Als u een paginaset publiceert, geeft u Data Highlighter opdracht de gegevens beschikbaar te maken voor Google. De volgende keer dat Google de pagina crawlt, worden de gestructureerde gegevens in uw paginaset weergegeven op de pagina met gestructureerde gegevens. Het kan enige tijd duren voordat de gegevens worden weergegeven als rich snippets, in de Google Kennisgrafiek of in andere Google-producten. Als er geen rich snippets voor uw site worden weergegeven, kunt u mogelijke redenen hiervoor bekijken.

Paginasets met slechts één pagina worden automatisch gepubliceerd wanneer u ze maakt. U kunt paginasets met meerdere pagina's publiceren onmiddellijk nadat u ze heeft gemaakt of u kunt wachten totdat u klaar bent.

Een paginaset publiceren:

1. De pagina 'Publiceren' van een paginaset weergeven:
    1. Klik op de site op de startpagina van Webmastertools.
    2. Klik op het Dashboard op Zoekopmaak.
    3. Klik op Data Highlighter.
    4. Klik op de naam van een paginaset.
  2. Klik op Publiceren.

Als u de publicatie van een paginaset ongedaan maakt, geeft u Google opdracht de gegevens die zijn opgehaald door Data Highlighter, te negeren wanneer Google de pagina's op uw site weer crawlt. U kunt de paginaset later opnieuw publiceren.

De publicatie van een paginaset ongedaan maken:

1. De pagina 'Publiceren' van een paginaset weergeven:
    1. Klik op de site op de startpagina van Webmastertools.
    2. Klik op het Dashboard op Zoekopmaak.
    3. Klik op Data Highlighter.
    4. Klik op de naam van een paginaset.
  2. Klik op Publicatie ongedaan maken.