Offentliggør eller fjern offentliggørelsen af en sideopsætning

Offentliggørelse af en sideopsætning giver Datamarkering besked om at gøre dataene tilgængelige for Google. Næste gang Google gennemgår siden, vises de strukturerede data i din sideopsætning på siden for strukturerede data. Der kan gå lidt tid, før dataene vises som udvidede uddrag i Google Vidensgraf eller i andre Google-produkter. Hvis udvidede uddrag ikke vises på dit website, kan du se mulige årsager.

Sideopsætninger med kun én side offentliggøres automatisk, når du opretter dem. Du kan offentliggøre sideopsætninger med flere sider, lige når de er oprettet, eller du kan vente, indtil du er klar.

Offentliggør en sideopsætning:

1. Se udgivelsessiden for sideopsætningen:
    1. Klik på websitet på startsiden for Webmasterværktøjer.
    2. I betjeningspanelet skal du klikke på Søgeudseende.
    3. Klik på Datamarkering.
    4. Klik på navnet for en sideopsætning.
  2. Klik på Offentliggør.

Fjernelse af offentliggørelsen af en sideopsætning giver Google besked om at ignorere de data, der er udtrukket af Datamarkering, næste gang Google gennemgår sider på dit website. Du kan offentliggøre siden igen på et senere tidspunkt.

Fjern offentliggørelsen af en sideopsætning:

1. Se udgivelsessiden for sideopsætningen:
    1. Klik på websitet på startsiden for Webmasterværktøjer.
    2. I betjeningspanelet skal du klikke på Søgeudseende.
    3. Klik på Datamarkering.
    4. Klik på navnet for en sideopsætning.
  2. Klik på Fjern offentliggørelse.