Opret et sidesæt, der indeholder en enkelt side

Fremgangsmåden for oprettelse af et sidesæt med kun én side er anderledes end oprettelse af et sidesæt med flere sider.

Du kan oprette et sidesæt med kun én side, hvis f.eks. alle dine begivenheder eller produkter er beskrevet på én side.

Opret et sidesæt, der indeholder en enkelt side:

1. På startsiden for Search Console skal du klikke på et bekræftet website.
  2. I betjeningspanelet skal du klikke på Søgefunktionens udseende.
  3. Klik på Datamarkering.
  4. Identificer siden:
    1. Klik på Begynd at markere.
    2. Indtast webadressen for siden. Eksempel: www.example.com/events/details/101112.html
      Datamarkering kræver, at alle siderne i en sideopsætning er i det samme domæne som det bekræftede website. Hvis du har klikket på websitet www.example.com på startsiden for Webmasterværktøjer, kræver Datamarkering, at webadressen starter med www.example.com.
    3. Vælg en datatype, der skal udtrækkes fra siden.
    4. Klik på Tag kun denne side.
    5. Klik på OK.
  5. Giv Datamarkering kendskab til, hvordan siden viser data, ved at tagge oplysninger:
    1. På siden til tagging skal du bruge musen til at vælge et billede eller et tekstuddrag.
    2. I den pop op-menu, der vises, når du har foretaget dit valg, skal du klikke på den valgte datatype. Klik f.eks. på Navn.
    3. Fortsæt med at vælge og klikke på typen for alle de obligatoriske data og de valgfri data, der er tilgængelige.

Nyttige tips.

• Under Mine dataelementer vises obligatorisk ud for alle obligatoriske dataelementer, du endnu ikke har tagget. Hvis siden mangler obligatoriske data, kan du tilføje de manglende data.
      • Hvis du anvender et ensartet mønster på to eller flere tags af samme type, vil Datamarkering automatisk tagge andre lignende elementer på siden. Hvis du for eksempel tagger en dato to gange og et navn to gange, vil Datamarkering automatisk tagge de andre datoer og navne på siden.
      • Hvis du tagger et begivenhedsnavn, der også er et hypertekstlink, bruger Datamarkering automatisk linkets webadresse til begivenheden. Gå til Datamarkering – Begivenheder for at se en beskrivelse af begivenhedswebadresser.
      • Hvis dato og klokkeslæt opdeles (f.eks. hvis året vises øverst på siden, mens måned og dag vises midt på siden), kan du tagge elementerne hver for sig. Se Datotagging.
      • Hvis bedømmelsessoplysninger opdeles (f.eks. hvis den faktiske bedømmelse er midt på siden, mens den bedst mulige bedømmelse er i en sidefod), kan du tagge elementerne hver for sig. See Sådan tagger du bedømmelser.
    4. Bekræft din tagging ved at få vist dataene i kolonnen Mine dataelementer. Hvis advarselsikonet () vises, skal du klikke på dataene ud for ikonet. Hvis f.eks. Boston vises, skal du klikke på Boston. Gennemgå din tagging, og gør et af følgende:
      • Hvis din tagging er forkert, skal du klikke på X  ud for dataene. Derefter skal du tagge dataene igen.
      • Hvis din tagging er korrekt, skal du klikke på selve advarselsikonet () og vælge Slet advarsel.
    5. Klik på Udfør.

Datamarkering offentliggør siden automatisk. Næste gang Google gennemgår siden, vises de strukturerede data i din sideopsætning på siden for strukturerede data. Der kan gå lidt tid, før dataene vises som udvidede uddrag i Google Vidensgraf eller i andre Google-produkter. Hvis udvidede uddrag ikke vises på dit website, kan du se mulige årsager.