Hvad er hacking eller hacket indhold?

Hacket indhold er indhold, som er placeret på dit website uden din tilladelse som følge af en sikkerhedsbrist på dit website. Google gør sit bedste for at holde hacket indhold ude af søgeresultaterne for at beskytte brugerne og opretholde en høj integritet i søgeresultaterne. Hacket indhold giver dårlige søgeresultater til vores brugere og kan potentielt installere skadeligt indhold på deres computere. Vi anbefaler, at du sørger for at beskytte dit website, og at du fjerner hacket indhold, så snart du opdager det.

ÅBN RAPPORTEN SIKKERHEDSPROBLEMER

Her er nogle eksempler på hacking:

• Indsat indhold
    Når hackere får adgang til dit website, kan de forsøge at indsætte skadeligt indhold på eksisterende sider på dit website. Dette består ofte af skadelig JavaScript, der indsættes direkte på websitet eller i iframes.
  • Tilføjet indhold
    Hvis der er sikkerhedsbrister på dit website, kan hackere nogle gange føje nye sider til dit website, der indeholder spam eller skadeligt indhold. Disse sider har ofte til formål at manipulere søgemaskiner. Dine eksisterende sider viser muligvis ingen tegn på hacking, men disse nyoprettede sider kan skade både besøgende på dit website og effektiviteten i søgeresultaterne.
  • Skjult indhold
    Hackere kan også forsøge diskret at manipulere eksisterende sider på dit website. Deres mål er at føje indhold til dit website, som kan ses af søgemaskiner, men som kan være vanskeligere for dig og dine brugere at opdage. De kan f.eks. føje skjulte links eller skjult tekst til en side ved hjælp af CSS eller HTML. De kan også foretage mere komplekse ændringer som f.eks. tilsløring.
  • Omdirigeringer
    Hackere kan indsætte skadelig kode på dit website, der omdirigerer nogle af brugerne til sider, der er skadelige eller indeholder spam. Den form for omdirigering kan afhænge af henvisning, brugeragent eller enhed. Brugere kunne f.eks. blive omdirigeret til en mistænkelig side, når de klikker på en webadresse i Googles søgeresultater, men der foretages ingen omdirigering, hvis de går direkte til den samme webadresse via en browser.

Rettelse af hackede websites

Her er vores tips til, hvordan du løser problemer med hackede websites og undgår at blive hacket.