Kopieret indhold

Nogle webmastere bruger indhold, der er taget ("kopieret") fra andre, mere velansete websites ud fra den forudsætning, at det er en god, langsigtet strategi at øge mængden af sider på deres website, uanset indholdets relevans eller originalitet. Tilfældigt kopieret indhold tilfører ikke nødvendigvis dine brugere merværdi, selvom det stammer fra kilder af høj kvalitet, medmindre dit website byder på andre brugbare tjenester eller andet nyttigt indhold. I visse tilfælde kan det sågar udgøre krænkelse af ophavsretten. Det kan godt betale sig at tage sig tid til at skabe originalt indhold, der fremhæver dit website. Dette vil få brugerne til at besøge websitet igen og give mere brugbare resultater til brugere, der søger på Google.

Her er nogle eksempler på kopiering:

• Websites, der kopierer og genudgiver indhold fra andre websites uden at tilføje originalt indhold eller værdi
  • Websites, der kopierer indhold fra andre websites, ændrer det en smule (f.eks. ved at bruge synonymer eller automatiserede teknikker) og derefter udgiver det
  • Websites, der reproducerer indholdsfeeds fra andre websites uden at levere nogen form for unik organisation eller fordel for brugeren
  • Websites, der er dedikeret til at indlejre indhold såsom video, billeder eller andet medieindhold fra andre websites, uden at dette medfører betydelig merværdi for brugeren