Automatisk genereret indhold

Automatisk genereret – eller "autogenereret" – indhold er indhold, der er genereret af programmer.  Google kan træffe foranstaltninger i forhold til indhold, der er beregnet til at manipulere rangeringen af søgeresultater og ikke til at hjælpe brugerne. Sådant indhold omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:

• Tekst, der ikke giver nogen mening for læseren, men som kan indeholde søgeord
  • Tekst, der er oversat via et automatisk værktøj uden menneskelig redigering, inden den udgives
  • Tekst, der er genereret via automatiserede processer, f.eks. Markov-kæder
  • Tekst, der er genereret via automatiseret synkronisering eller tilsløringsteknikker
  • Tekst, der er genereret af kopierede Atom-/RSS-feeds eller søgeresultater
  • Tekst, der er sammensat af indhold fra forskellige websider uden at tilføje tilstrækkelig værdi