Varmista, ettei Googlebotia ole estetty

Jos Googlebotia estetään käyttämästä sivustoa, Googlebot ei pysty indeksoimaan sivuston sisältöä ja sivuston sijoitus Googlen hakutuloksissa voi heikentyä. Monet verkkovastaavat valitettavasti estävät vahingossa Googlebotia käyttämästä sivustoaan, eivätkä välttämättä ole tästä tietoisia, koska Googlebotin täytyy päästä käyttämään sivustoa noutaakseen robots.txt-tiedoston ja noudattaakseen siinä määritettyjä ohjeita.

Jos Google havaitsee tämän ongelman, voimme ilmoittaa sinulle, että Googlebot on estetty.

Näet kaikki sivustosi estetyt sivut hakemiston kattavuuden tilaraportista, tai voit testata tiettyä sivua URL-tarkastustyökalulla.