Siden Mailpræferencer

Administrer dine mailnotifikationer

Brug siden Mailpræferencer til at administrere, hvilke Search Console-meddelelser der skal sendes til dig via mail. Du kan også se alle meddelelser i meddelelsespanelet for din ejendom.

Præferencen styrer kun, om meddelelser sendes til dig via mail. Du kan til enhver tid se alle dine meddelelser i meddelelsespanelet, uanset hvilke indstillinger der er valgt på denne side.

Åbn mailpræferencer

Administration af dine mailpræferencer

Du kan styre, hvilke mails Search Console skal sende til dig. Aktivér eller deaktiver bestemte mailtyper, eller deaktiver alle mails. Mailpræferencer angives på brugerniveau og ikke på ejendomsniveau, så du kan kun administrere dine egne mailpræferencer.

Disse indstillinger gælder for alle dine ejendomme. Hvis du f.eks. framelder mailtypen "Ny ejer", sendes der ikke mails til nye ejere til nogen af dine ejendomme. Du kan ikke angive forskellige mailindstillinger for forskellige ejendomme.

Sådan ser du dine mailpræferencer:

• Klik på knappen ovenfor for at se et direkte link, ELLER
  • Gå til en side i Search Console, og klik på BrugerindstillingerIkon for Brugerindstillinger > Mailpræferencer.

Meddelelseslisten

Meddelelseslisten i denne rapport er en liste over de mails, du tidligere har afmeldt mindst én gang ved at klikke på Afmeld nederst i mailen. Når en meddelelse er føjet til listen, vil den altid være synlig på den. Derefter kan du styre statussen for meddelelsesabonnementet ved at bruge denne rapport. De meddelelser, du aldrig har modtaget eller aldrig har afmeldt, vises ikke på listen.

Aktivér notifikation via mail
Dette afkrydsningsfelt angiver, om Search Console skal sende mailnotifikationer af enhver type til dig, og det gælder for alle dine ejendomme. Det er som standard angivet som "Aktiveret". Hvis det ikke er markeret, sendes der ikke nogen mails til dig for nogen af dine ejendomme. De er dog stadig tilgængelige i meddelelsespanelet i Search Console.
Emne
En generisk version af emnelinjen i mailen. Det emne, der vises her, stemmer muligvis ikke nøjagtigt overens med mailemnet, fordi mailemnet normalt er tilpasset til at vise et bestemt ejendomsnavn, en bestemt fejltype eller andre oplysninger, men abonnementsindstillingen gælder for alle mails af denne type for alle dine ejendomme. Hvis emnet i din mail er "Ny ejer af eksempel.dk", angives emnet i dette felt muligvis som "Ny ejer af din ejendom". Hvis du vil identificere forskellige variationer af den samme mail på en nøjagtig måde, skal du markere meddelelses-id'et (beskrives som det næste). Alle variationer af den samme mail har det samme id.
Id
Hver meddelelsestype har et unikt id. Mailabonnementer administreres efter meddelelses-id, som ikke ændres, i stedet for efter emne, hvilket kan ændre sig en smule over tid eller på baggrund af meddelelsesoplysninger. Meddelelses-id'et vises i mailen som Meddelsestype: [WNC-XXXXXXX], hvor XXXXXXX er meddelelses-id'et.
Status
Abonnerer eller afmeldt. Hvis du abonnerer, modtager du mail på din kontos mailadresse, og hvis du er afmeldt, vil meddelelserne kun være synlige i Search Consoles meddelelsespanel.
Dato for ændring
Sidste gang, du ændrede abonnementsstatussen for denne meddelelse.

Afmeld en mail

Hvis du afmelder en mail, modtager du ikke længere den pågældende type mail. Meddelelsen vises dog stadig i meddelelsespanelet for din ejendom.

Sådan stopper du med at modtage en bestemt mailtype:

1. Når du for første gang vil afmelde en mailtype, skal du klikke på Afmeld nederst i mailen. Du vil ikke længere modtage denne type mail for nogen af dine ejendomme.
  2. Meddelelsen føjes permanent til meddelelseslisten på siden med mailindstillinger. Du kan administrere fremtidige anmodninger om at abonnere på/afmelde den pågældende mailtype i kolonnen Status på meddelelseslisten.

Sådan stopper du med at modtage alle Search Console-notifikationsmails:

1. Fjern markeringen af Aktivér notifikation via mail på siden. Du beholder dine individuelle præferencer for meddelelsesabonnementer, men du vil ikke længere abonnere på alle mails. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling, hvis du vil modtage mails igen.

Abonner på en mail igen

Abonner på en bestemt mailtype igen:

1. Åbn siden Mailpræferencer, find den meddelelse, du afmeldte, og skift Status til Abonnerer.

Abonner på alle mails igen:

1. Hvis du har deaktiveret alle notifikationer for alle Search Console-mails, kan du genaktivere mails ved at markere afkrydsningsfeltet Aktivér notifikation via mail på siden. Denne handling fjerner eventuelle blokeringer af bestemte mailtyper, du tidligere har tilføjet.
  2. Når du har genaktiveret mailnotifikationer, kan du administrere abonnementer til bestemte mails som beskrevet ovenfor.