Brugerrapportering om søgekvalitet

Du kan bruge rapporten Brugerrapportering om søgekvalitet til at rapportere sider, som du mener er spam, uanset om de har spamindhold, er involveret i spamadfærd, indeholder betalte links eller virker vildledende eller som værende af lav kvalitet.

Åbn rapporten

Siden viser spamindhold

Siden har irrelevant eller ubrugeligt indhold, der har til formål at udnytte søgemaskinealgoritmer, så siden vises som et relevant resultat.

Kategori

Beskrivelse
Kopieret indhold Siden viser kopieret og samlet indhold fra eksterne kilder uden at tilføje nogen væsentlig værdi.
Misbrug af skaleret indhold Siden er et eksempel på misbrug af skaleret indhold, som er en fremgangsmåde, hvor der oprettes store mængder uoriginalt indhold med yderst begrænset eller slet ingen værdi for brugerne.

Søgeords-stuffing

Siden er fyldt med en unaturlig mængde søgeord eller tal og virker unaturlig og svær at læse.

Affiliatesider sider uden merværdi

Siden samler produktbeskrivelser og links uden at tilføje nogen væsentlig værdi med henblik på at modtage provision som affiliatepartner.

Hackede sider

Indholdet eller kildekoden på siden er blevet ændret uden websiteejerens tilladelse af en tredjepart med ondsindede hensigter.

Brugergenereret spam

Siden viser en stor mængde spam, som er oprettet af eksterne brugere. Det kan f.eks. være i kommentarer, i opslag eller på brugerkonti.

Siden udviser spamadfærd

En side, der er involveret i krænkende adfærd for at manipulere med rangeringen i søgemaskiner.

Kategori

Beskrivelse

Tilsløring og luskede omdirigeringer

Siden viser med et svigagtigt formål forskelligt indhold til Googlebot og mennesker – nogle gange med skadelige omdirigeringer.

Skjult tekst og skjulte links

Siden indeholder skjult tekst eller skjulte links, der har til formål at manipulere med søgemaskiner.

Doorway-sider

Flere lignende sider, der ender med at føre brugeren til stort set den samme destination.

Siden er vildledende

En side, der ikke leverer de onlinetjenester eller fysiske tjenester, som den lover, og som har til formål at vildlede eller bedrage brugeren.

Kategori

Beskrivelse

Svindel og bedrageri

Siden eller websitet efterligner et andet website eller fremsætter falske påstande om, at siden eller websitet leverer en tjeneste, der kompromitterer brugernes sikkerhed.

Vildledende funktionalitet

Siden undlader på vildledende vis at levere det onlineindhold eller de onlinetjenester, som den hævder at levere.

Siden er af dårlig kvalitet

En dårligt skrevet eller designet side, der ofte oprettes sammen med en masse andre for at tiltrække klik fra brugere i stedet for at informere eller underholde brugerne på en oprigtig måde.

Siden indeholder uorganiske links

En side, der indeholder eller modtager unaturlige, kunstige, vildledende eller manipulerende indgående eller udgående links. Få flere oplysninger om linkspam.

Andet

Andre former for søgemisbrug eller strategier til udnyttelse af SEO, som ikke er nævnt ovenfor.