Fler supportresurser

Här är några andra ställen där du kan få support för din webbplats.

Lägga upp en fråga

Lägg upp din fråga i hjälpforumet så kan andra webbplatsägare och anställda hos Google hjälpa till.

Rapportera problem

Du måste vara inloggad med Google-kontot för att rapportera ett problem.

Det finns några olika typer av problem som du kan rapportera till Google:

• Om du stöter på verifieringsfel för en domänegendom kan du rapportera problemet till oss. (Endast på engelska)
  • Om du har återkommande problem med att indexera webbplatsen och misstänker ett fel kan du rapportera det till oss. (Endast på engelska) Observera att indexering aldrig garanteras och kan inte påskyndas via den här kanalen. Om du har allmänna frågor om indexering eller resultat eller om du behöver hjälp med felsökning besöker du hjälpforumet för Center för Google Sök..
  • Om du har säkerhetsproblem som är bestående eller inte går att åtgärda på webbplatsen kan du meddela oss. (Endast på engelska)

Följa oss på sociala medier