Lisää tukiresursseja

Voit löytää sivustoosi liittyvää tukea myös näillä keinoilla.

Kysymyksen postaaminen

Postaa kysymyksesi ohjefoorumilla, niin muut sivustojen omistajat ja Googlen työntekijät voivat auttaa sinua.

Ongelmista ilmoittaminen

Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi, jotta voit ilmoittaa ongelmasta.

Voit ilmoittaa Googlelle erityyppisistä ongelmista:

• Jos havaitset verkkotunnus-omaisuuden todennusvirheitä, voit ilmoittaa meille asiasta. (vain englanniksi)
  • Jos sivustosi lisäämisessä hakemistoon on jatkuvasti ongelmia ja epäilet virhettä, voit ilmoittaa asiasta meille. (Vain englanniksi) Huomaa, että hakemistoon lisäämistä ei koskaan taata eikä sitä voi nopeuttaa tämän kanavan kautta. Jos sinulla on yleisiä hakemistoon tai suorituskykyyn liittyviä kysymyksiä tai tarvitset apua ongelmanratkaisuun, tutustu Googlen Hakukeskuksen ohjeyhteisöön.
  • Jos sivustollasi on tietoturvaongelmia, jotka ovat jatkuvia tai joiden korjaaminen ei onnistu, voit ilmoittaa niistä meille. (vain englanniksi)

Sosiaalinen media