Flere muligheder for support

Her er nogle andre steder, hvor du kan få support til dit website.

Send dit spørgsmål

Stil dit spørgsmål i hjælpeforummet, hvor andre websiteejere og Googlere kan hjælpe dig.

Rapportér problemer

Du skal være logget ind på din Google-konto for at rapportere et problem.

Du kan rapportere følgende typer problemer til Google:

• Hvis du støder på bekræftelsesfejl for en domæneejendom, kan du rapportere problemet til os. (Kun på engelsk)
  • Hvis du har vedvarende problemer med at indeksere dit website og har mistanke om en fejl, kan du rapportere det til os. (Kun på engelsk) Bemærk, at der aldrig er garanti for, at et website indekseres, og at indeksering ikke kan fremskyndes ad denne vej. Hvis du har generelle spørgsmål om indeksering eller effektivitet eller har brug for hjælp til fejlfinding, kan du gå til hjælpegruppen til Googles søgecentral.
  • Hvis du har problemer med vedvarende sikkerhedsproblemer eller sikkerhedsproblemer, der ikke kan løses, på dit website, kan du give os besked. (Kun på engelsk)

Følg os på de sociale medier