Andra verktyg och resurser

Här är några andra verktyg och resurser som kan vara till hjälp för din webbplats:

Google Företagsprofil Google Företagsprofil är ett lättanvänt verktyg för företag och organisationer som vill hantera sin onlinenärvaro på Google, bland annat på Sök och Maps.
Google Merchant Center Här kan du överföra produktinformation till Google och göra den tillgänglig i Google Shopping och i andra tjänster från Google.
PageSpeed Insights Med PageSpeed Insights får du veta hur du ska göra webbsidorna snabba på alla enheter.
Anpassad sökning Utnyttja Googles styrka och skapa anpassade sökupplevelser för din egen webbplats.
Google Ads Marknadsför ditt företag på Google och nå nya kunder med Google Ads.
Google Analytics Använd Google Analytics för att mäta beteende på webbsidor, appar och enheter så att du kan fatta bättre beslut som grundas på data.
Verifieringsverktyget för strukturerad data i e-post Validera det strukturerade datainnehållet i HTML-e-post med hjälp av verifieringsverktyget för strukturerad data i e-post.
Uppmärkningsverktyg för strukturerad data Om du inte känner dig bekväm med kodning kan du testa det här verktyget för att lägga till strukturerad data på sidan genom att peka och klicka.
Test av utökade resultat Testa om den strukturerade datan för utökade resultat uppfyller Googles krav.
Utvecklarverktyg för AMP På amp.dev finns en lista över utvecklingsverktyg och plattformar för AMP.
Pluginprogrammet SiteKit En WordPress-plugin som visar webbplatsanvändning och webbplatsstatistik på ett enkelt och användarvänligt sätt.
Web Stories från Google En redigerare och resultatspårare för Web Stories på WordPress-webbplatser.