Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Andere tools en bronnen

Hier volgen een paar andere tools en bronnen die je misschien nuttig vindt voor je site:

Google-bedrijfsprofiel Google-bedrijfsprofiel is een gebruiksvriendelijke tool waarmee bedrijven en organisaties hun online aanwezigheid kunnen beheren in Google-services, waaronder Google Zoeken en Google Maps.
Google Merchant Center De plaats waar je je productgegevens kunt uploaden naar Google en deze beschikbaar kunt stellen voor Google Product Search en andere Google-services.
PageSpeed Insights Gebruik PageSpeed Insights om na te gaan hoe je je webpagina's snel kunt maken op alle apparaten.
Aangepast zoeken Gebruik de kracht van Google om een aangepaste zoekfunctie te maken voor je eigen website.
Google Ads Promoot je bedrijf op Google en bereik nieuwe klanten via Google Ads.
Google Analytics Gebruik Google Analytics om gebruikersgedrag te meten op websites, in apps en op apparaten om betere, data-driven beslissingen te nemen.
Tester voor e-mailmarkeringen Valideer de content met gestructureerde gegevens van een HTML-e-mail met de tester voor e-mailmarkeringen.
Opmaakhulp voor het structureren van data Gebruik deze aanwijzen-en-klikken-tool als je niet vertrouwd bent met coderen, maar wel gestructureerde gegevens wilt toevoegen aan je pagina.
Test voor uitgebreide resultaten Test of de gestructureerde gegevens van je uitgebreide resultaten voldoen aan de vereisten van Google.
Tools voor AMP-ontwikkelaars Ga naar amp.dev voor een lijst met ontwikkeltools en platforms voor AMP.
SiteKit-plug-in Een WordPress-plug-in om op een makkelijke, gebruiksvriendelijke manier je sitegebruik en statistieken te tonen.
Web Stories van Google Een editor en prestatietracker voor Web Stories op WordPress-sites.