Kunde inte hämtas: robots.txt

Innan vi genomsökte sidorna på din webbplats försökte vi kontrollera dess robots.txt-fil så att vi inte skulle genomsöka sidor som du har blockerat. Din server returnerade dock ett 5xx-fel (Kunde inte hämtas) när vi försökte hämta robots.txt-filen. Vi sköt upp genomsökningen så att vi inte skulle råka genomsöka sidor som angetts i den filen.

Det kan hända att leverantören av webbhotellet blockerar Googlebot eller att konfigurationen av leverantörens brandvägg inte fungerar korrekt.

Obs! Om robots.txt-filen inte ser likadan ut i din webbläsare som för Google kontaktar du webbhotellet och ber dem att ta bort serverregler som kan göra så att olika robots.txt-filer visas för olika användaragenter.