Verkkotunnustason omaisuus

Search Console ‐omaisuus, joka on määritetty ilman polkua lopussa (example.com/mypath/), mutta voi sisältää protokollan (http tai https).

Esimerkkejä:

• https://example.com ja https://m.example.com ovat verkkotunnustason omaisuuksia, jotka ovat myös URL-etuliite-omaisuuksia.
  • example.com on verkkotunnustason omaisuus, joka on myös verkkotunnus-omaisuus.
  • https://example.com/mypath/ ei ole verkkotunnustasolla, koska se sisältää polun (mypath/) isäntänimen jälkeen.